The Best Way To Predict The Future Is To Create It.

Mycket nu!

Kategori: Allmänt

Ja, då var man hemma igen då efter första dagen på jobbet efter mini semestern, riktigt skönt faktiskt. Idag var det skridskor på schemat med fritids och några 5åringar följde också med, riktigt jäkla kul var det alltså va ett bra tag sedan jag åkte nu men det gick rätt skapligt ändå, åkning som skjutning. Efter vi va klara i ishallen så drog vi tillbaka till skolan och käkade lite blodpudding, inte fan utav det men det gick i några iaf och eftersom jag inte är "lika" noga med vad jag stoppar i mig för tillfället så åt jag det, annars brukar jag hoppas över sånna saker.
 
När jobbet var slut så drog jag iväg till gymmet och brännde av ben och mage, och asså FYFAN rent ut sagt, dessa hög reppare börjar kännas nu, är inte alls van att ligga såhär högt i reps så det är ritkigt jobbigt 3e veckan nu med detta schema och repsen ligger på 14-18stycken i 3set och det känns kan jag lova, finns inte mycket uthållighet i mina muskle för tillfället, även om det har blivit bättre mot när jag startade detta upplägg och det är ju bra att man märker skillnad på då och nu.
 
Passet innehöll detta,
Knäböj
Benspark
Benspark, ett ben i taget
Utfall
Hängande knähöj
Lutade crunches
Bollcrunches
 
+ övningar
Sneda crunches samt 3set tung benspark
 
Så såg det ut och som sagt det känns i benen när man är klar, trappan ner från lalla är fan inte kul att gå i när man har kört ben för man är lite smått skakig när man ska gå och den är skapligt hög och brant att gå i så man får ta det lungt.
 
En annan sak såhär till Holloween som kommer i helgen nu, passa er för folk ni möter eller ser, man vet aldrig VEM som kan dölja sig bakom en mask!
mouhahahaha, (dåligt paint jobb men orkade inte lägg nå mycket tid på att göra det bättre)
 
Lite annat som händer nu också, kommer att komma upp en ny kategori på bloggen och det är Videoblogg! yes, you read it right! kommer att börja filma lite från gymmet samt när jag är ute och går, kommer att ta upp saker som jag känner för just för tillfället, med andra orde det kan vara ganska brett område, det kommer naturligtvis att va träning men även kanske lite annat också som händer.
 
Så se till att kolla i dom, dom kommer att ligga i kategorin Videofyme! så gå in och kolla där, kommer också att ladda upp dom separat, men missar du den gå då in där.
 
Nu är det hög tid att dra igång med käk, återkommer kanske senare med ett litet inlägg till
 
/Alex