The Best Way To Predict The Future Is To Create It.

Förlamad i benen...

Kategori: Allmänt

Känns då temmefan så i alla fall.... Satan i helvete va ont det gör just nu! träningsvärk upp över öronen och lite till efter två pass med bara massa massa ben ben ben och åter igen ben, kul? nja det vette fan, men nödvändigt. Behöver jobba lite mera på benen har jag faktiskt kommit fram till och då äre bara att kötta och nej, jag är inte en sådan individ som totalt hatar att träna ben utan jag kan tycka det är rätt så roligt för det mesta, visst är det nått pass som kan kännas tung om något så är det ju dessa men det är fan så mycket roligare att träna ben än att träna den där jävla magen man har, det suger ju!
 
Men men nog om gnällandet, imorrn så tar vi nya tag och då ruskar vi igång övriga delar utav kroppen åh, börjar med bröst imorrn tillsammans med axlar så tar vi det därifrån efter det. Bröst är fortfarande "fokusgruppen" tillsammans med triceps just nu så där kommer det att bli lite extra kräma.
 
Övningarna är inte så olika emot vad jag har kört tidigare utan kommer att vara de samma med lika stor focus på att hitta kontakt men även att försöka flytta iväg så pass mycket vikt som möjligt i basövningarna, repsen kommer nog kanske att bli något högre i dom flesta övningarna än tidigare då jag kommer att starta med en högreps fas som har lite extra fokus på volym än styrka, mer om det scheman kommer kanske senare...håller fortfarande på att slipa på det. 
 
Kosten just nu är sig dock lite olik sig, kör efter ketos just nu efter jag hade läst lite om det så vart jag sugen på att testa eftersom jag aldrig gjort det förr och än så länge går det rätt O.K, även här är det lite mer finslip innan allt är 100% solklart men det är bara att läsa på lite extra det :) Kan säga i kort att Ketos i sig går ut på att man äter mycket fett, lagom med protein och så lite kolhydrat som bara möjligt, vill säga 0-30g / dag. Det du då gör är att du tvingar kroppen att änvända fett som energi vid fysisk aktivitet istället för kolhydrater, detta kommer i längden då göra att du minskar i kropps fett och får en bättre fysik. Nu är det ju dock kanske inte så lätt som man tror när jag skriver att man ska äta mycket fett, du kan ju inte trycka i dig vilket fett som helst då tyvärr utan det är ju BRA fetter vi letar efter, fet fisk, omega 3, avokado, oljor osv osv.... inte en massa mättat/transfett och skit med andra ord, så så enkelt va det inte, trist va :)
 
Kommer som sagt att läsa på lite mera om detta innan jag sätter ihop mitt ordentliga scheman, just nu har jag bara kört 1v och 2d och detta gjorde jag för att tömma kroppen på kolhydrater mer och mer för att få bästa möjligt utgångsläga innan jag drar igång med träningen. men som sagt, mer om det sen.
 
Nu ska jag ta och slänga ihop lite proteinchockladpudding och kolla på film, höres och kanske synes!
 
/ALEX OUT.