The Best Way To Predict The Future Is To Create It.

Dödat armarna totalt!

Kategori: Allmänt

FYFAN vilket bra pass det blev! ökade vikter från förra passet, ökade reps antalet och fick även ännu bättre kontakt med musklerna än förra passet, riktigt riktigt nice! Nu sitter jag på jobbet mätt och belåten från en portion kyckling och ett päron, det va dagens första mål mat, kommer mera kyckling ikväll ;)
 
Medans jag sitter och skriver detta håller dom få barn som är här på att lira Xbox kenect, så det är rena discot här, haha. Om vi återvänder till träningen en snabbis då, började med att värma armbågslederna rejält så att dom inte är kalla när det ska börja pressas. Värmde med enkla pushdowns och lätta curls, 3set var. Efter det så började jag med sittande curls, här vart det bra repökning från förra passet. Sen blev det curls med stång, triceps pressar, och som avslut tunga curls med rep i en cablecross. Passet tog i runda slängar 1H30Min och då stressade jag lite på slutet men inte nå farligt, men mina armpass brukar ligga runt denna tid då det är mycket reps och set sen vilar jag rätt länge mellan seten också. Iaf efter allt detta så fanns det totalt NOLL power kvar och du menar jag NOOLLL, kunde knappt lyfta väska precis efter passet, armarna va totalt mos ;D Detta är ju dock vad jag stävar efter när jag tränar, att kötta ur allting som finns i energiväg, bara för att du har 10reps på ditt schema men du känner att du orkar 12reps på alla set, orkar du mera kötta på! antingen det eller så lägger du på en till viktplatta.
 
Det hela ska gå ut på att lyfta mer eller pressar ut fler reps än ditt förra pass, personligen tycker jag att du ska sträva efter att lyft tynger och tyngre för varje pass men till slut så når man även en gräns där kanske, då kan det vara en idé att kanske försöka tycka ut en eller ett par reps till. Tävla mot diug själv och sträva efter att krossa dig själv hela tiden. På detta vis kommer du att orka mer och kunna lyfta tyngre.
 
Resterande del utav denna dag blir tvärlugn, film ikväll med Adde och enbart chill, känner att jag inte har ork till så mycket annat just nu ;) Imorrn smäller vi på med ben igen, så bara att börja ladda inför det, i med nya fräsha kolisar och mycket bra protein så lander vi rätt. Nu ska jag ta och gå och lira lite Xbox med barnen, ha en fortsatt bra dag! kanske återkommer senare med mera om jag hittar på någe.
 
/Alex Out.-