The Best Way To Predict The Future Is To Create It.

Kväll / Natt VS Morgon / Förmiddag

Kategori: Allmänt

Ja som rubriken lyder, Kväll / Natt VS Morgon / Förmiddag. När är det egentligen den bästa tiden? vissa gillar att sitta uppe på nätterna och spela eller titta på film medans vissa gillar att gå upp klockan 6 varje morgon och börja dagen med dagens tidningsbilaga och en svart kaffe eller enbarta för att hinna med mera på dagen. Men hur är det med kvällar och förmiddagar då? personligen så gillar jag kvällar (fram till 22-23 kanske) och jag gillar mornar framför förmiddagar. 
 
Nu för tiden så gillar jag som sagt att gå upp rätt så tidigt på mornarna (mellan 7-8) Det första jag gör då är att gå in i köket för att fixa kaffe och medans det brygger så är det rengöring utav töjningen som gäller eftersom den är infekterad just nu.....(drygt som fan) den rutinen gör vi såklart om så fort det har läkt ihop som det ska och ser fint ut. När det är klart så är kaffet klart, då tar jag det och sätter mig framför datorn och antingen läser runt på lite bloggar eller kollar aftonbladet samt tänker igenom hur dagen kommer att se ut lite också. Sen när klockan börjar blir runt 22-23 (på vardagar) så är det riktigt skönt att dra sig tillbaka till sängen och få några timmar.
 
Förr i tiden så såg det inte riktigt ut på detta vis, då sov man halva dagarna ibland och så fort man vaknade så var det WoW som gäller, dag ut och dag in, hela dagarna...sick om jag får säga det själv. Allt har en gräns såklart, även om det handlar om att sitta uppe och spela hela nätterna eller att gå upp jätte tidigt för att man vill hinna med så mycket som möjligt under dagen. Detta kommer mest troligt att övergå till en stress och du kommer inte att må jätte bra ändå utan se till att din vardag och att dina rutiner värkligen är bra och inte ohälsosamma.
 
Imorrn så är en ny dag och det innebär nya friska tag i både träning och allt annat. Nu ska jag börja att göra klart lite här hemma sen så ska jag gå och sova, men först..... koksalt!
 
Ha en go natt, det hoppas jag att jag får, trotts omständigheterna.... 
 
//Alex Out.-