The Best Way To Predict The Future Is To Create It.

Pellbo is coming!

Kategori: Allmänt

HEEEJ!
 
Sitter nu hemma mätt som bara faan, nyss tryck i mig köttgryta, grönsaker och 2 stora stekar :D fina fisken!
Imorgon är det dags! Pellbo veckan är här och den rivstartar imorrn med 3-4an som ska laga mat, baka det ena och det andra...bland annat paj med mig :). En i klassen fyller år så tårta ska bakas, kladdkaka kommer tillagas + en massa annan mat och som pricken över Iet så är det GODISKUNGEN på kvällen.. asså vi var och handlade allting som 3-6an skulle ha nu under Tisdag till Fredag och jag skojjar inte när jag säger att vi handlade LÄTT 10kg smågodis om inte mer.... asså det är helt sjuk mycket godis, chips, popcorn och annat så kommer göra mitt BÄSTA för att inte smälla i mig allt för mycket denna vecka ;) kommer att ta bilder under dagen imorrn som jag kommer lägga ut här sen så får ni se att jag värkligen inte skojja när jag pratar om mängden godis framför allt.
 
Idag körde jag iaf ben och det gick bra, gick på i samma schema som förre veckan förutom att jag böt ut Leg extension mot vanlig sittande benspark för undersidan av låret, och det blev då som mitt andra Wave set så repsen låg på 66-44 och 3 set.
 
Imorrn är det för övrigt sista passet med detta upplägg och kommer från och med imorrn att gå på HELT nytt schema, kommer bli skit kul! det nya kommer att vara i 4 veckor sen kommer jag att byta åter igen till ett nytt.
Då jag från och med det nya schemat som börjar på onsdag så kommer jag satsa FULLT UT på volym träning vilket i mitt fall kommer innebära mer 4-5set med 10-12reps, iaf under bröst passet, dags att börja få till volymen nu
Dessa "volym" pass kommer sätta en på stort prov då min kropp är riktigt van vid att köra tungt med 1-2 min vila mellan seten och inte mer än kanske 5-6 reps i tex bänken för tillfället, så det kommer värkligen att bli kul att se hur pass mycket man fixar för detta kommer att utföras med så lite som MAX 45sek vila mellan seten och som sagt mellan 10-12reps. Detta kommer framför allt att köras med extra fokus under mina bröstpass då jag värkligen vill bli bredare över och runt om bröstet och överkroppen.
 
Tänkte även ta upp en anna sak här lite snabbt och det är det här med att kopiera ett schema som någon anna har fått SKRÄDDARSYTT EXAKT efter SITT MÅL och SINA ÖNSKNINGAR... detta innebär då inte att det kommer att funka för dig eller din kompis om du bara tittar på schemat som denna kille/tjej har och sen en bild på homon/henna och tror sedan att...
 
Ja, men vafan sådär vill jag också se ut, jag tar och kör efter det schemat så kommer ju detta att bli kanon bra!
 
NEJ NEJ NEJ! det kanske kommer att resultera i resultat ja, MEN det kommer INTE att ge dig den drömmkropp eller muskelösa kropp som finns på denna bild eftersom att personen på bilden har fått detta schema framtaget efter SINA MÅL och SINA ÖNSKNINGAR utav en expert inom kost och träning som jobbar som personlig kost/träningsrädgivare och syr schemat precis efter din vikt, läng, mål att tappa fett och öka muskler eller rent bara vill gå ned/upp i vikt.
 
Saken är den och det jag vill säga me detta är att du och din kroppa kommer inte att reagera på samma vis som denna persons gör med tanker på att det är framtaget efter hans kropp inte din, så innbilla dig inte att det kommer ge DIG lika bra resultat som det gjorde på denna kille/tjej.
 
Vill du ha resultat och stattsar stenhårt på att förändra ditt liv så föreslår jag att du börjar med att gräva ner dig själv rätt ordentligt imon anatomi och kost biten för att sedan efter ett tag kanske börja kunna forma dina egan tränings/kost scheman eller så tar du helt enkelt bara kontakt med en person som jobbar med detta och kan hjälpa just dig med dina mål! :)
Kom ihåg det där när du titta dig i spegeln imorgonbitti!
Du är helt GRYM just som du är!
 
Nu ska jag fixa i ordning alla tillskott som jag ska ha med under dagen imorrn så jag slipper det imorgonbitti!
 
Hejhopp din gamla stropp! :D