The Best Way To Predict The Future Is To Create It.

Iron Man 3

Kategori: Allmänt

FILM
Då tar vi och samman fattar Iron Man först idag då
Först och främst, SEVÄRD, otroligt sevärd måste jag säga, dessa filmer har värkligen det som en film ska ha, en story som är kick-ass underbar, humor på hög nivå, teknik och dataanimittationer som är helt unreal. Ja, inget snacka tycker jag om att detta är det snyggaste Marvel har gjort, detaljerna utskåpar andra filmer ganska rejält. Iron Man ligger i toppklass med Transformers på nivån om att värkligen jobba med detaljer i dräckter, robaotar osv. Ni som har haft funderingar på att se denna film behöver inte fundera, åk och titta på den, helt klart värt det! 8,5/10!
 
TRÄNING
Vad hände mer igår då, jo, tränade mage och axlar gick PW sen vart det inte så mycket mera innan vi drog iväg. Tror att jag summerade passed igår i inlägget som jag skrev igår som hastigast, iaf repantal, vi tar det lite mer i datalj nu då.
 
Sidcrunches - 30x4
Sidlyft m vikt - 20x5
Benlyft - 20x5
Crunches - 20x5
Summar Summarum - 420reps
 
Axelpress - 8x4
Shrugs - 20x5
Sidlyft m hantel - 10x5
Omvända Flyes - 10x4
 
Sådär såg det ut i det stora hela. Idag är det rygg på tapeten och det kommer nog att se ut som det förra, kanske att jag byter ut någon övning i slutat eftersom jag inte hittade riktigt kontakt med muskeln i nån övning förra passet, ska se om jag får med mig någon upp till Lalla annars måste jag väl åka själv, ska dra iväg ett SMS till Fredrik och höra om han vill med ;)
 
Nu ska jag ta och avnjuta min morgonkopp med GEVALIA, den du Carina, GEVALIA!!! :D
Vi har haft kaffe debatt på jobbet om att vi måste ha nytt kaffe och då ledde jag kanpanjen för Gevalia, tror det vart lika mellan dom och Zoega, men jag håller iaf Gevalia för bästa smak och för folks välmående! HA :D
 
Ha ne grym dag, ut och knalla i solen, cykla till gymmet, gå till gymmet.....ah whatever, ut och rör er! i know i will :)
 
//
ALEX OUT.-