The Best Way To Predict The Future Is To Create It.

Finfin Lördag!

Kategori: Allmänt

Klockan är snart 5 nu på lördag eftermiddag och allting är i sin ordning. Har värkligen varit en kanon dag idag måste jag säga, tränat både cardio och styrke....cardion va mest bara lek dock, men ändå :)
 
Träningen på gymmet vart idag biceps och rygg, många set och reps enligt schema och det tog bra. Började med 5 set chins 5reps bara för att värma upp lite sen vart det latsdrag, rodd, bred rodd, enarmsrodd, stångrodd och t-bar row, fan va mycket "rodd" övningar det blev ser jag nu ;) biceps slängde jag in efter 1-2 rygg övningar och det blev lite hammer, hantelcurls, stångcurls, reverse curls osv osv, en del curls med andra ord, haha! kontakten satt bra idag, iaf i ryggen, har värkligen mycket lättar att hitta kontakten där nu än förut och det är väl tack vara allt nötande att försöka hitta det.
Efter gymmet var det hem och käka, 500g nötfärs och en dl kokosgrädde + lite kryddor = awesome! 1-1,5H efter det så vart det 1H cardio + lite räck lek nere vid skolan, cardion vart basket ofc och det andra vart lite blandat :)
 
Så har hunnit med en del idag ändå så nu är det vila som gäller resterande del utav denna kväll, kanske kolla på någon film, det är ju GP idag också iof så blir nog att sitta och slö titta på det, den som lever får se.
 
Imorrn så är det tillbaka på ruta ett idag, vill säga ett bröst och triceps pass väntar så nu måste batterierna värkligen laddas om ordentligt för är det något pass jag hatar, värkligen hatar om det inte blir bra eller går dåligt så är det bröst/triceps eftersom det är mitt "focus" pass och där värkligen ALLT ska sitta pärfa, annars blir jag grining ;)
 
Mer om det imorrn i guess, nu ska jag fixa och dona lite här sen blir det en film innan GPn, tror det blir en gammal klassiker med Arnold ------> Predator!
 
till den så tar vi och kör en specialare, Jack3d á la old No7 :)
 
Ha en fortsatt bra eftermiddag/kväll denna Lördag, det tänker jag ha!
 
/Alex Out.