The Best Way To Predict The Future Is To Create It.

Svettigt värre

Kategori: Allmänt

Asså, denna värme kan ta kål på en....inte för att jag ogillar värmen i sig men när man ska träna på ett gym som inte har en AC som är på fast det finns en så kan det bli en aning jobbigt faktiskt, men man får göra det bästa utav det....vilket är svettas som en gris under 1H30Min och ge fuckin allt och sluta klaga! 
 
ALL IN - EVERY SECOND, EVERY MINUTE, EVERY HOUR, EVERY DAY, 365 DAYS A YEAR!
 
Vila kan man göra i graven som man säger ^^
 
Träningen i sig flyter på bra med det nya schemat som inkluderar högreps 10-15st och set mellan 25-30 / muskelgrupp vilket innebär att det blir 5-6 övningar med ca 4-5 set i varje och reps mellan 10-15 på en så tung vikt som möjligt. Försöker att köra varje muskelgrupp var 3-4e dag + en dag med enbart massa aktrobatik och bålträning, en eller två dagars vila i veckan eller när jag känner att det behövs, och så rullar det på.
 
kosten är fortfarande ketodiet och varför jag kör det än? det funkar prima och jag trivs med det... så enkelt är det. ett intag på 130-150g fett 120g protein 0-15g kolhydrat är det som gäller, vilket resulterar i ett kcal intag på ca 2000/dag ibland mindre ibland mer, beror lite på hur dagen har sett ut.
 
Vad mer? njae inte mycket, första jobb veckan är klar och det gick undan...som vanligt när man trivs på jobbet. förutom det så är det sig väl likt, dagarna ser ut som dom brukar....vakna, jobba, träna, äta, sova. 
 
Utöver träningen så kan det bli vissa dagar som blir mer cardio, typ. den besstår antiningen utav PWs eller basket ute på gatan eller vid en skola som äger en korg eller cykel till jobbet annars så är det vanlig styrke som är basen och det är så det ska vara, cardion sliter onödigt på kroppen om man ska köra det intensivt och konstant och det gillar jag ICKE! 
 
Nu ska jag fixa kaffe sen blir det lite slapptid framför datorn under kvällen, ladda inför morgondagens pass som blir biceps och rygg och ev lite basket på kvällningen om orken tillåter, det är iaf kul som bara faaaan att lira :)
 
Helgen är här nu så se till att ta vara på den rätt, tränar hårt, ät gott MEN inte en massa skit och njut sedan på dagarna, semester tider är över och många börjar jobbar på Måndag så som sagt, ta varar på denna helg och hitt på massa skojj och må gött!
 
DEAL? bra, då säger vi så.
/ALEX OUT!
Kommentera inlägget här: