The Best Way To Predict The Future Is To Create It.

-------> ! <------

Kategori: Allmänt

JAAAAAA, FAN VA SKÖNT! Äntligen satt den, 100kg i bänken, kanske inte det snyggaste lyftet jag har gjort men vikten kom upp! känns så satans skönt att äntligen sätta det. Tror att dagens bröstpass vart ett utav dom bättre som vi har kört och ligger absolut i toppen utav bättre pass. Började med bänk och här vart det tungt i starten och efter max lyftet så stegrade vi ner 5kg per set men höjde antalet reps för varje minskning, tror det vart totalt 11 set eller nått sånt. Efter det så vart det lutad hantelpress följt utav pullovers och en övniong som vi döpte till ihoptryckt hantelpress, du pressar helt enkelt hantlarna emot varandra med full kraft under hela rörelsen ner och sedan upp till topp läget, kontakten va GRYM kan jag lova.
 
Avslutade passet med lutad bänk och pushdown + kabelflyes (supersetade) Som sagt, grymt skönt pass med fullt svar från muskleran i varje övning, så det ska vara!
 
Vad mer ska man säga, Fredrik gör framsteg, Carina gör framsteg, Mamma gör framsteg.... Alla gör ett jävla bra jobb helt enkelt, punk slut!
Så sant som det är sagt!
 
Saker och ting går framåt och det är väl en jävla tur det med. Har slagit ner spiken i kistan DJUPT nu och bestämt mig för att det ska tränas svin tungt, ätas svin mycket och sovas svin mycket så hoppas vi på det bästa utifrån det att massan också kommer som på beställning.
 
På ta om mat, ska ta och fixa i ordning lite kyckling nu innan hockeyn börjar, Sverige VS Danmark, får man ju icke missa nu när bröderna Sedin kliver in i bilden också, kommer bli en bra match hoppas jag på med Svenskt i topp såklart :)
 
Hoppas att ni har fått ut lika mycket utav eran dag och era aktiviteter som vi har fått, tills imorrn.... Sov gott och se till att äta riktigt ordentligt :)
 
Alex Out.-
Kommentera inlägget här: