The Best Way To Predict The Future Is To Create It.

Maybe?

Kategori: Allmänt

Ja kanske det nu när det har gått ett bra tag sen jag senast skrev nått alls... vem vet kanske är det det kul att börja skriva igen.. MEN om lite mer blandat kanske och inte bara saker som rör träning osv. Har för den delen lite mer att skriva om nu när jag tränar på nytt gym med Adde och Amanda så det är fasiken så mycket roligare att träna nu för den delen, men men... vi får la se vart det leder och om det leder någonstans. En sak jag har lagt märke till är att det va fan så mycket lättare att hålle koll på framstegen man gjorde när man skrev upp passen här varje dag, bara att gå tillbaka och kolla om det är så att man vill vara säker på att det går år rätt håll.
 
 
Utöver det så kanske musik kan va lite skoj att skriva om.. konserter man ska på / har varit på osv osv. frammtiden är som det ser ut nu iaf redan rätt så full - bråvalla, Metallica, Bandit Rock Awards, Avenged Sevenfold (mest troligt) sen kommer det säkerligen att dyka upp mer allt efter som sommaren kryper närmare, det ända som jag kan säga 100% säker är att det icke blir någe Metaltown iår för dom ställer in årets festival pga brist på Headliners, trist som fan men men... bara att hoppas på att dom kommer tillbaka med feta band till 2015.
 
Men dåså, då gör vi ett försök på att hålla detta lite uppdaterat igen då få se om det kan va roligare igen nu efter ett tag.
 
 
Kommentera inlägget här: